Behagelig atmosfære hos frisør i København

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.
Det skal være en rar og behagelig oplevelse at gå til frisør, og det er vigtigt, at atmosfæren er god. Hos Frisør Pii er den gode stemning noget, der vægtes højt. Frisør Pii har saloner i Ballerup, Valby og København K, og her møder du altid høj service og en afslappende atmosfære. Hos Frisør Pii indledes behandlingerne altid med en rar nakke- og skuldermassage med dejlige olier fra Aveda. 

Individuel behandling med individuel pris

Hos Frisør Pii finder du et hold af dygtige frisører, der bestræber sig på, at du ender op med netop det resultat, som du ønsker dig. Af denne grund er det altid den enkelte gæst, der er i fokus for klip og farve. Alle mennesker kommer med meget forskellige udgangspunkter, og det er forskelligt, hvad der vil klæde dem bedst – dette afhænger både af hårtype, stil og ansigtsform. Hos Frisør Pii har frisørene mange erfaringer af trække på, og de er på forkant med de nyeste metoder og teknikker indenfor frisørfaget. Der er derfor en bred palette af muligheder at vælge fra – og på denne måde skabes der i samråd med dig et resultat, som du bliver rigtig glad for. Da behandlingen altid er individuel, og der ikke er nogen gængse løsninger, er priserne ligeledes individuelle. Prisen afhænger blandt andet af længden på håret, om dette har været farvet tidligere m.m. Tag et kig forbi Frisør Pii og få råd og vejledning inden du bestiller en tid. På denne måde kan du ligeledes blive inspireret og blive klogere på dine muligheder. Læs lidt om priser og behandlinger på https://www.frisorpii.dk/ballerup/.

Produkter med grøn profil

Hos Frisør Pii er hårplejeprodukterne nøje udvalgt, og du finder kun det bedste af det bedste på hylderne. Louise Pii har udvalgt produkterne efter to kriterier: effektivitet kombineret med miljømæssig ansvarlighed. Det er derfor mærkerne fra det bæredygtige Aveda, du finder i forretningen.