Blødt og behageligt bambus undertøj – find det online

27 december 2020 Astrid Pedersen

Skal undertøjs garderoben skiftes ud eller suppleres med nye friske underbukser, undertrøjer, briefs, boxershorts, BH’er eller måske endda lange underbukser? Så bør du overveje at vælge bambus undertøj i stedet for undertøj af bomuld eller kunst materialer.

Hvorfor skal jeg vælge bambus undertøj?

Måske kan det godt være vanskeligt at se hvorfor man skal skifte fra det sædvanlige bomulds undertøj til undertøj fremstillet af bambus tekstil. Men faktisk er der udelukkende fordele forbundet med bambus undertøj.

Bambus undertøj er for det første generelt mere venligt mod huden. De porøse og lette bambus fibre bevares gennem hele forarbejdnings processen og gør bambus undertøj let og blødt. Samtidig har materialet helt eminente sved transporterede og ventilerende egenskaber.

Dette bevirker at dit bambus undertøj aldrig kommer til at føles hverken varmt eller klamt. Og så vil du ikke opleve samme lugt gener fra bambus undertøj som du oplever fra undertøj fremstillet af konventionelle materialer så som for eksempel bomuld eller nylon.

Bambus undertøj – det bæredygtige valg

For det andet er bambus et særdeles miljø og klima venligt materiale. En bambus plante bliver snildt over tre meter høj og optager derfor i sagens natur ikke nær så meget plads som en bomulds plante. Hele planten anvendes i forbindelse med fremstilling af tekstil og andre produkter. Da bambus er en græsart vokser det utroligt hurtigt, en halv til en hel meter om dagen. Det betyder at man ofte vil kunne høste bambus og dermed få mere råmateriale til forarbejdning. Dertil kommer at en bambus skov kun forbruger en brøkdel af den mængde vand som en tilsvarende bomulds plantage sætter til livs. Og så er bambus undertøj fra Boody tillige produceret under socialt bæredygtige forhold.

Køb det lækre bambus undertøj online

Du kan finde veldesignet og komfortabelt bambus undertøj i den online shop på Boody.dk

Flere Nyheder

10 september 2021

Skal din bil synes?