Find det bedste firma til at afslibe dine gulve

08 november 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Er du den heldige ejer af en bolig med trægulve, skal du være opmærksom på at gulvene skal afslibes med jævne mellemrum. Ofte sker det i forbindelse med en flytning, for det er besværligt at tømme et rum og så få det afslebet, for ikke at sige at det støver en hel del.

Bor du i en bolig, hvor gulvene er blevet så grå og triste at det kan være nødvendig at få dem afslebet kan i overveje at tømme lejligheden og evt. få det hele opbevaret i en container og så tage på ferie, imens gulvene bliver afslebet. I kan f.eks. få et firma som ncgulve.dk til at stå for det hele. Det kan virke som en voldsom løsning, men der er stor forskel på en bolig, der har lyse og gyldne gulve frem for grå og triste.

image

Find det rigtige firma

Når du skal finde et firma til at afslibe dine trægulve skal du kontakte mindst tre forskellige firmaer. Ved at kontakte flere firmaer, får du et bedre overblik over prisniveauet. Du undgår at sige ja til det dyreste tilbud, men mindst lige så vigtigt at sige ja tak til et firma, der er så billig, at de reelt ikke har tid til at gøre arbejdet godt og grundigt.

I værste tilfælde kan du risikere at komme retur til gulve der er fuld af ridser, at du bliver nød til at få et nyt firma ud til at gøre opgaven færdig. 

Brug også tid på at undersøge hvad andre tidligere kunder har haft af oplevelser med firmaet. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Du kan evt. bede om referencer eller også kan du undersøge, hvad der er skrevet på Trustpilot. Husk at tage det skrevne med et vist forbehold og husk at man er mere tilbøjelig til at skrive om en dårlig oplevelse.

Flere Nyheder

10 september 2021

Skal din bil synes?