Find din lokale tandlæge i Vallensbæk

19 juli 2021 Astrid Pedersen

Som barn fik du efter al sandsynlighed gratis tandlæge behandling hos den lokale skole tandpleje. Men når man fylder atten år skal man selv betale.

Dette bør dog ikke afholde dig fra at besøge tandlægen mindst én gang – og helst to gange – om året. I hvert fald ikke hvis du ønsker at bevare dit blivende tandsæt smukt og funktionelt resten af dit liv. Og derfor bør du finde dig en god tandlæge i nærheden af din bopæl.

Hvor finder jeg en dygtig tandlæge i Vallensbæk?

Hvis du er bosat syd for København, nærmere betegnet Vallensbæk og omegn, kan du med fordel vælge den velrenommerede tandlægeklinik Tandlæge Mille Kjær.

Med Tandlæge Mille Kjær som din faste tandlæge i Vallensbæk er du sikret kompetent hjælp til dine tænder, og dermed en højere sandsynlighed for at bevare disse smukke og sunde hele livet igennem.

Tandlæge Mille Kjær er en lille, hyggelig tandlægeklinik i Vallensbæk. Klinikken er befolket af dygtige og veluddannede personaler i form af tandlæge, tandplejere og klinik assistenter som står klar til at give dig den bedste og mest grundige tandbehandling.

Der ud over finder du i klinikken kun det mest moderne tandlæge udstyr til såvel undersøgelse som behandling. Tandlæge Mille Kjær sætter en ære i at yde den bedste forebyggende behandling. Derfor vil du altid som noget af det første gennemgå en tilbunds gående undersøgelse af dine tænder og af dit tandkød.

Du vil få optaget røntgen billeder som kan vise om der skulle gemme sig ansatser til tandsygdomme mellem dine tænder eller under tandkødets rand. Og du vil selvfølgelig altid få kvalificeret rådgivning hvad angår såvel behandlings forløb som din egen hjemlige mund hygiejne.

Hvis du ønsker at booke en tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Mille Kjær kan du gøre det online. Klik ind på klinikkens hjemmeside https://www.milletand.dk/ og læs mere.

Flere Nyheder

10 september 2021

Skal din bil synes?