Find Troldtekt træbeton til dit loft

28 januar 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for at dæmpe lyden i dine kontorer eller undervisningslokaler? Så kan du med fordel prøve det populære materiale Troldtekt.

Hvad er Troldtekt?

Troldtekt er et særligt materiale som også er kendt under betegnelse træbeton. Troldtekt fremstilles i det vestlige Jylland på en fabrik beliggende i Troldhede – der af navnet.

De smarte og lette Troldtekt plader anvendes især som akustik regulerende beklædning til vægge og lofter. I Troldtekt akustik serien finder du produkter så som Troldtekt Akustik, Troldtekt Akustik Plus og Troldtekt Ventilation. Samtlige Troldtekt produkter er karakteriseret ved deres unikke lyd absorberende egenskaber som gør Troldtekt så populært i lokaler hvor dette er et must. Det kan for eksempel være i øvelokaler, på kontorer, eller i større produktions haller hvor der er behov for lyddæmpning i de enkelte afdelinger.

Troldtekt består del af lokalt fremstillet træmasse som stammer fra dansk rødgran – en fornybar og CO2 neutral ressource. Troldtekt er FSC certificeret efter standarden C115450. Dette betyder at træet som anvendes i forbindelse med fremstilling af Troldtekt produkterne stammer fra ansvarligt skovbrug. Der ud over er Troldtekt PEFC certificeret hvilket er din sikkerhed for at du får et certificeret produkt fremstillet af træ fra dokumenteret bæredygtige skove.

Den cement som anvendes til fremstilling af Troldtekt stammer udelukkende fra Aalborg Portland, en af verdens mest miljøvenlige producenter af beton og cement produkter. Cement fra Aalborg Portland er fremstillet på basis af råstofferne kridt og sand som begge er udvunder fra den danske undergrund. Med Troldtekt får du således et rent produkt med rigtig fordelagtige egenskaber når du har brug for gedigen lyd dæmpning og akustik regulering.

Hvor kan jeg købe Troldtekt?

Hos dit online byggemarked 10-4 finder du et stort udvalg af Troldtekt træbeton. Du kan se og bestille dine Troldtekt produkter i den online shop på hjemmesiden 10-4.dk

Flere Nyheder

10 september 2021

Skal din bil synes?