Giv boligens værdi et boost med en billig gulvafslibning

Skal boligen sælges, og ønsker du, at den fremstår så pletfri og indbydende som overhovedet muligt ved fremvisning eller åbent hus arrangement? Så er der mange tiltag, du selv kan stå for. Du kan friske malingen på vægge og lofter op, således at helheds indtrykket bliver ensartet og skinnende. Det samme gælder for lakken på træværk i paneler, dørkarme og vinduesrammer, som med årene kan have fået mange skrammer. Badeværelset bør du give en ordentlig overhaling, så al kalk og okker er renset bort, og samtlige køkken elementer skal skures og skrubbes, så der ikke lugter sært.

Giv boligens værdi et nøk i vejret med en billig gulvafslibning

Sidst, men ikke mindst, bør du tage et kig på gulvene i dit hus eller i din lejlighed. Er boligen forsynet med ægte trægulve, og er disse intakte og sunde, kan du regne dig selv som heldig. Trægulve er nemlig i høj kurs, da træ stadig er et overlegent materiale, når det kommer til gulvbeklædning. Hvis du virkelig vil flytte nålen, sørger du for, at dit trægulv fremstår så nyt og ensartet som overhovedet muligt. Et slidt trægulv, som er mærket af misfarvninger, splinter, ridser og skrammer, kan nemlig give indtryk af ikke at være sundt og intakt. Og så vil potentielle køber ikke anskue trægulvet som et aktiv for boligen, men måske endda tvært imod spekulere i, hvor meget det vil koste at få det skiftet ud.

Således vil en professionel gulvafslibning forud for et salg være hele investeringen værd for dig. Du vil selv blive overrasket over, hvor flot dit gulv er inden under de mange skønhedspletter, som fremkommer ved årelangt slid. Med en professionel håndværker er du sikker på, at resultatet af gulvslibningen bliver helt optimalt, og at dit gulv efter gulvafslibning og efterbehandling kommer til at tage sig så smukt ud som overhovedet muligt.

Læs mere på gulvkanonen.dk