På den her måde kan du gøre din Audi udstillingsklar

18 december 2019 Anders Lundtang Hansen
På den her måde kan du gøre din Audi udstillingsklar

At gøre en Audi udstillingsklar kan både handle om, at man gerne vil stille ens Audi frem til et træf, fordi det er en veteran-bil eller bare et møde blandt entusiaster i en bilgruppe; eller hvis man gerne vil stille ens Audi frem i en butik, hvor den skal sælges.

Lad os tage fat i det sidste først i dette tilfælde, hvor man kan være i flere situationer:

Man kan være en forhandler af nye biler eller bare Audi-biler generelt, hvor man skal sælge nogle helt nye.

De sælger dog allerede sig selv på udseendet, da de jo netop er helt nye, så det er bare med at placere dem korrekt i butikken, så de tager sig flotte ud, og så ellers sætte et prisskilt og andet info, hvor det passer.

Skal man sælge en brugt bil som forhandler eller privat, så handler det om at gøre den ren ved at støvsuge og køre den til vask, men hvis man helst gerne vil have bilen solgt for det, som man sætter den til, så bør man nok køre den til syn, ordne i hvert fald det overfladiske og tilbagevendende fejl.

Dette kan føre nogle udgifter med sig, og her skal du opveje, om det kan svare sig i for hold til prisen.

Det handler om at få bilen til at tage sig så godt ud som muligt.

Og det samme gælder det, når den Audi skal stilles frem til et træf eller lignende, og den skal holde sig pæn det meste af vejen.

Kør den til vask, lige inden den skal stilles frem, og sørg for at holde dig fra vandpytter og mudder, så den ikke bliver svinet til, hvis det er en regnfuld dag.

Eventuelt kan du også sætte et skilt ved bilen om, at folk gerne må kigge, men helst ikke røre ved den, så den ikke bliver snavset.

Flere Nyheder

10 september 2021

Skal din bil synes?