Sådan kan du forny dine gulve

16 december 2020 Anne-Mette Hansen

Er dine smukke trægulve blevet slidt med årenes løb? Overvejer du at skifte dem ud med nye gulve? Før du tager beslutningen, skal du også tænke på at give gulvafslibning en chance. På den måde kan du nemlig få nye og flotte gulve uden at investere en formue.

Hvornår kan en gulvafslibning hjælpe på dine gulve? Kan alle trægulve slibes? Hvad koster det? Læs med her og bliv klogere på gulvafslibning.

Hvilke problemer kan en gulvafslibning afhjælpe?

En gulvafslibning kan være det helt rette valg i flere tilfælde. For det første kan den bruges på gulve som: massive trægulve, parketgulve og lamelgulve. Det kan dog være en god idé at få en professionel gulvmand ud og se på dine gulve. Så kan du med sikkerhed få at vide, om dine gulve kan afslibes. 

Døjer du med følgende problemer, så kan du med fordel vælge af få afslebet dine gulve. 

1. Små ridser og hakker

Små børn. Kæledyr. Tunge møbler. Der er mange ting, der kan beskadige dine gulve. Du kan også være så uheldig at tabe en genstand, der laver et hak i gulvet. Så længe det drejer sig om mindre ridser og skader i overfladen, vil en gulvafslibning kunne rette op på det. 

2. Genstridige pletter

Har du spildt rødvin eller en anden væske på gulvet? Genstridige pletter kan ofte fjernes med en gulvafslibning. Er væsken dog trængt dybt ned i træet, kan det være nødvendigt at få det afhøvlet i stedet.

3. Falmet udseende

Træ bliver slidt med tiden. For nogle trægulve kan det betyde, at det flotte udseende falmer. Det kan du heldigvis rette op på med en afslibning af gulvet. 

Hvad koster det at få slebet sine gulve?

Priser på gulvafslibning varerier afhængigt af:

1) Gulvenes areal

2) Gulvtype

3) Overfladebehandling

4) Det firma du får til at udføre opgaven

Find din pris på professionel gulvafslibning her: https://gulvafslibning-priser.dk/

Flere Nyheder

10 september 2021

Skal din bil synes?