Sæt boligen i stand med hjælp fra din maler i Lyngby

29 december 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Som nybagt bolig ejer er du helt sikkert ivrig efter at flytte ind. Det er rart efter måske måneders intens bolig jagt endelig at kunne slappe af og genoptage tilværelsen på ny.

Men inden du går i gang med at rykke møblerne på plads bør du få sat boligen i stand. Det er ikke sikkert at stuer og værelser kalder på den helt store og gennemgribende renovering. Men der er dog visse tiltag som du bør udføre inden du hiver flyttelæsset på plads.

Sæt boligen i stand med hjælp fra erfarne håndværkere og fagfolk

Du bør først og fremmest gå hele boligen igennem fra kælder til kvist for at identificere problemer. Det kan være der er behov for større eller mindre reparationer rundt omkring i boligen. Er der trægulv trænger dette højst sandsynligt til en gulvafslibning. Og selv om boligen ellers fremstår 100% indflytningsklar vil den med sikkerhed have godt af et lag frisk maling på væggene samt i lofterne og på det indvendige træværk.

image

Til dette formål bør du alliere dig med et lokalt malerfirma. Når du lader en faglært maler – eller måske endda flere af slagsen – om at udføre malerarbejdet i dit nye hjem er du sikret det optimale resultat.

Det er altid en god idé at overlade dette arbejde til de professionelle, især hvis du selv står i flytterod til op over begge ører. Du sparer tid og besvær, og får samtidig det smukkeste og mest holdbare resultat i form af skinnende vægge, flotte, hvide lofter og strålende træværk som kan holde sig smukt i mange år fremover.

Hvor finder jeg en dygtig maler i Lyngby?

Hos Malerkanonen finder du de dygtigste og mest kompetente malere i Danmark. Malerkanonen har afdelinger over hele landet – også tæt på din bolig i Lyngby. Klik ind på malerlyngby.dk og få et stærkt tilbud på indvendig maling af boligen.

Flere Nyheder

10 september 2021

Skal din bil synes?