Skal din bil synes?

10 september 2021 Steffen Hansen

En af de værste ting ved at eje en bil, udover de penge den koster at køre, er når bilen skal synes. Et syn koster penge i sig selv, og finder synsmanden noget der ikke er tilfredsstillende, vil dette også koste dig penge. Der er dog nogle ting du kan gøre for at minimere risikoen for at din bil ikke kan synes, og du skal have den repareret for mange tusinde kroner først. Hvis du vil vide mere om hvad du kan gøre for at pleje din bil, så den flyver igennem syn, så læs med her.

Overhold alle service

Hvis du overholder alle din bils service, så er der en god chance for at den flyver igennem syn hver gang. Ved et service får man udskiftet de fleste filtre, ligesom man får udskiftet de forskellige væsker. Dette er med til at holde motoren i god stand, og sikre at du kan køre videre i mange år frem.

Der er dog andre ting på en bil, der kan betyde at den ikke går igennem syn, og disse skal man holde et generelt skarpt øje med. Du kan evt. få din mekaniker til at tjekke hele bilen igennem, hver gang du er til service.

Pas og plej din bil

Ved at generelt passe på din bil, kan du undgå de værste gener og reparationer og du kan nyde din bil i mange år frem i tiden. Sørg for at holde den ren, vaske den og fjerne forskellige typer skidt fra vitale dele. Det kan f.eks. være grene og blade i motorrummet, eller andre former for skidt og ragelse, som har sæt sig fast i og på bilen. Derudover bør du køre din bil med omtanke. Det lyder kliché, men kør ordentligt, så holder din bil også meget længere, og du undgår sammenbrændte motorer og gearkasser.

Flere Nyheder