Spar penge på varmeregningen med nye yderdøre

30 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Synes du, der er lige lovlig koldt om fødderne om vinteren, kan det skyldes, at dine døre er dårlige til at holde kulden ude. Det kan skyldes at de fra start var af dårlig kvalitet og derfor ikke isolere særlig godt. Det kan også skyldes, at dørenes hængsler trænger til at blive smurt. Det kan selvfølgelig også skyldes at dørene er blevet gamle og trænger til en hel naturlig udskiftning. Du kan se flere eksempler på nye døre hos Klarfönster.

Når dine yderdøre er bleve udskiftet, vil du ikke længere gå rundt med kolde fødder og du vil samtidig opleve at din varmeregning bliver mindre, da det bliver billigere at varme din bolig op. Det er dog vigtigt, at du husker at der skal luftes ud dagligt for at der ikke kommer fugt og skimmelsvamp.

Ytterdörrar

Få råd og vejledning af din tømrer

Inden du bestiller dine nye yderdøre, er det en god ide at få råd og vejledning af din tømrer. Både hvilken type døre du med fordel kan vælge, men også om det giver mening at få skåret ud til en større dør eller et fastkarmvindue, så du får mere lys ind i din bolig. 

Det samme gælder hvis du også skal have udskiftet din terrassedør. Måske giver det mere lys og du kan bedre nyde din have med dobbelte terrassedøre. Er der glas i kan du om vinteren sidde inde og nyde haven. Især hvis der er sat lys op. 

Det kan også være at du med fordel kan få vendt døren, så den åbner ud af. Her skal du være opmærksom på, om døren kan åbne ud af og ikke rammer op i taget. 

Sidst men ikke mindst, skal du beslutte om du skal have en nøgle og samme lås i alle dørene eller om du hellere vil have forskellige låse og nøgler.

Flere Nyheder

10 september 2021

Skal din bil synes?