Tips til dig der skal flytte hjemmefra

07 juni 2022 Steffen Petersen

advertorial

Er du ved at gøre dig klar til at flytte hjemmefra for første gang? Det kan være en spændende, men også skræmmende periode i dit liv. Der er mange ting, du skal forholde dig til, og pludselig står du mere på egne ben.

Heldigvis vil du altid kunne finde tips og hjælp til, hvordan du kommer bedst fra start af. Her er nogle tips til at gøre processen lidt lettere.

 

lejlighed til leje vejle

 

Start med at kigge efter lejligheder i god tid

Det kan tage længere tid, end du tror, at finde et sted at bo, især hvis du er kræsen. Begynd at søge så hurtigt som muligt, så du ikke skal kæmpe i sidste øjeblik med at finde en passende lejlighed. Meld dig ind i boligportaler eller skriv dig op til et kollegieværelse.

Der er mange muligheder. Du kan også holde øje med Facebook, hvor der også tit bliver postet noget med ledige værelser/lejligheder. Start i god tid, det kan jo være, du finder en lejlighed til leje i Vejle på denne måde. 

 

Lav et budget

Det er dyrt at flytte, og det er let at bruge for meget, hvis du ikke passer på. Sørg for at tage højde for alle udgifter til f.eks. husleje, forsikringsselskaber, internet og telefon. Skriv ned, hvad du har brug for og ønsker, så du ikke glemmer noget vigtigt. Det er også en god idé at have nogle penge sparet op i tilfælde af uventede udgifter. Få eventuelt snakket med dine forældre om, hvordan du skal lægge et budget. De vil sikkert gerne hjælpe dig godt på vej.

 

Pak dine ejendele

Begynd at pakke dine ting i god tid i forvejen, så du ikke bliver presset i sidste øjeblik. Sørg for at pakke alt det, du har brug for, f.eks. tøj, sengetøj og toiletartikler. Glem ikke vigtige dokumenter som dit pas og kørekort. Det er også en god idé at tage nogle billeder af dine ting, så du kan huske, hvad der hører til hvor i dit nye hjem.

Flere Nyheder

10 september 2021

Skal din bil synes?