Vælg en professionel maler – for det flotteste resultat

Skal boligen have nye farver på væggene, eller trænger såvel vægge som lofter og indvendigt træværk til en kærlig hånd? Så bør du få en professionel maler på sagen

Hvad er fordelen ved at lade en maler udføre malerarbejdet?

Du vil tydeligt kunne se en forskel, hvis du lader en dygtig og kompetent maler forestå malingen af dit hus eller af din lejlighed, frem for hvis du selv tager opgaven på dig. En maler med mange års erfaring plus den rette træning og uddannelse har langt bedre forudsætninger for at vurdere, hvad der tjener dine lofter og vægge samt dit indvendige træværk bedst, og dermed opnå det smukkeste og mest langtids holdbare resultat.

Du sparer samtidig en masse tid og besvær. Skal du først ud og købe materialer så som maling, grunder, primer, Polyfilla, malertape samt afdækningsmaterialer så som plast eller pap, er du allerede sat i tusindvis af kroner tilbage. Dertil kommer alt det udstyr, du skal investere i – for eksempel pensler og ruller, spartler, bakker og måske endda en trappestige, hvis du ikke på forhånd er i besiddelse af disse artikler.

Faktisk kan det hurtigt blive dyrt at male selv, især hvis du samtidig medregner det samlede tids forbrug. Og så er det slet ikke sikkert, at det er tilstrækkeligt blot at påføre et lag maling. Måske er der tapet, der skal fjernes, og puds, der skal lappes. I tilfælde, hvor pudset slår revner, kan det være nødvendigt med opsætning af filt eller væv for at opnå et ensartet resultat. Og er pudset i virkelig dårlig stand, kan en fuldspartling være den eneste rigtige løsning.

Hvis du vælger at kontakte et malerfirma bestående af dygtige, faglærte håndværkere, er du sikker på, lofter, vægge og træværk i dit hjem får den mest optimale behandling, og at det flotteste resultat opnås. Du kan finde din professionelle maler på Malerkanonen.dk